Jeg holder på…..

Heisan.

Har igjen strikket meg enda en ny jakke og jeg fikk nå lyst på noe i gammelrosa farge for det er en fin sommerfarge og som jeg er glad i også,fleste her vet jo at min yndlingsfarge er alt av blåtoner og turkis,men skal ikke legge skjul på at rosa er noe jeg også er glad i. Så her er den fiks ferdig og faktisk i bruk alt.-)

Og mønster på denne finner du her og størrelse M/L

Jeg bestiller nå garnet på http://garnius.no og er kjempefornøyd over hvor radig det blir sendt. Så nå må jeg hente en ny pakke på posten for her skal det strikkes mere som er bestillinger. Artig og holde på med slike saker.

Ønsker dere alle en riktig fin uke og så ses vi nok snart igjen her.

 

 

I rette strikkemodus nå.

Heisan igjen.

På tide kanskje og få lagt ut noe av det jeg selv har strikket i det siste for denne gangen har jeg faktisk laget noe til meg selv som skal brukes av meg. Vanligvis så går det meste bort til andre,og som mange vet så er jeg veldig glad i og kunne gi noe til mine nære og kjære venner. Men så var det min tur nå. Har strikket to jakker i to forskjellige mønster og garn. Så den aller første er denne som er strikket i garnet Muskat og som jeg ble kjempefornøyd med selv. Mønster fant jeg her og det jeg vil si fra er at jeg fikk litt sjokk når jeg så hvor mange masker en skulle legge opp til ermene så 105 er jo mye på håndleddet. Så på bildet flere ganger og fikk ikke det til og stemme selv om det skulle minskes oppover. Så jeg gikk for 56 masker og økte etter hvert til det som skulle være  frem til felling under ermene. Det fungerte bra. Ellers fulgt mønster som beskrevet og størrelsen er M/L.

Det kan også nevnes at stolpemaskene strikket jeg til slutt for og være sikker på at det ble jevnt fordelt med knappehull.Sydde så kanten på når det var gjort. Så dette blir nok en lett og grei sommerjakke når det trengs.

Og når jeg først var i strikkemodus så ble det enda en jakke som jeg har planer om og bruke på campingen for denne er litt røffere og blir deilig og ta på seg ved litt kjølige kvelder utover vår og sommer. Og mønster på denne kommer også fra Drops sine sider og den finner du her og er også fra Muskat garn,men jeg har brukt Drops Karisma på denne og den eneste forskjellen som ble gjort her var at jeg valgte mønster midt på ermene og ikke glattstrikk som det skulle være. Enkel grei jakke og så er jeg glad i og strikke hullmønster.

Så nå er jeg i strikkehumør for har startet opp med en ny jakke som den første men i annet garn og farge, Legger ut når den er klar også.

Fargen her er nok ikke helt riktig men er grålilla nr 64 og fra http://www.garnius.no/ enkel måte og handle på og hurtig levering på bare noen få dager. Størrelsen her er sånn ca M/L .

Ellers så lurer jeg litt på hvor alle strikkebloggere har tatt veien for savner så  utrolig mange som var aktive på den fronten ,,men har heldigvis noen og følge med på ,,men håper flere kommer på banen igjen for er så koselig og se hva andre strikker og legger ut også.

Men jeg vil nå bare få ønske dere alle en fortsatt fin vår og igjen takk for at du tok en titt hos meg.-)