Luestrikking fra i sommer.

Når jeg først er her på bloggen så kan jeg vel like godt legge ut noen flere bilder av noe jeg har strikket nå i sommer. Ja det er riktignok luer som ble laget selv om det var varmt og deilig ute. Men det kommer uansett en dag som blir kald så det er greit og ha det klart. Nå skal det sies at to av luene var bursdagsgaver og noen bestillinger. Men like artig og strikke disse Lothepus luene og ta farger etter hva brukerne liker,så en trenger ikke følge mønster og farger slavisk .

                                                    

Det skal sies at mottakerne ble fornøyde og det gjør meg også glad.-)

Mere kommer senere ,for har jo litt til og legge ut her.

En oppdatering fra meg..

Heisan på dere alle. Tenkte at det var på tide med en liten oppdatering her igjen etter sommeren. Så jeg tror jeg starter med og vise frem noe som jeg fikk til bursdagen min av en veldig god bloggvenn igjennom flere år her og det er Ann-Kristin som jeg var så heldig og få på besøk i sommer igjen. Hun og mannen var da på ferie og når dem er i mine trakter så er jeg så glad for at dem legger turen med bobilen sin hos meg. Denne gangen hadde hun strikket en særdeles flott gave til meg og hva passer vel bedre og få en slik fin pute når jeg selv har en campingvogn som blir brukt fra tidlig vår til høst. Så igjen mange takk for koselige timer med dere og ikke minst disse flotte gavene.

En stor og god pute som ikke skal slites på,,det er sikkert. Hun og mannen hadde også med seg en artig flaske med led-lys og skal si den har lyst så fint opp om kvelden når det har mørknet ute.

Så nå var det 3.sommer på rad vi har kommet sammen og praten går som vi skulle hatt kjent hverandre i mange år. En humoristisk tone på dem begge to gjør at disse er herlige og få på besøk. Så kanskje neste sommer??

Vil også få rette en stor takk til Frodith for fint innlegg på min bursdag den 30 juli. Den damen glemmer ikke heller:-) Og for alle hyggelige gratulasjoner fra flere her.

Vi ses snart igjen:.-)