Forsøker igjen på den nye bloggen….

Hei igjen. Dette nye bloggsystemet er jeg ikke tilfreds med,så nå blir det minimalt med innlegg fremover tror jeg selv. Har nå prøvd meg her gang på gang og fortsatt så er jeg helt fjern i hodet av alt det som er nytt her. Vil ha tilbake bloggen som den en gang var med adresser til dem jeg fulgte med på. Dessuten så ligger det nå masse spam når jeg logger meg inn her. Er det noen kloke hoder som ser dette og kan gi meg en forklaring på hvordan det kommer inn på bloggen. Hadde ikke antydning til slik skitt før nemlig. Frustrert rett og slett nå. Vil ikke ha det slik på bloggen.

Og mange anbefaler bloglovin,,usj sier jeg til det også for der raste det inn masse e-mailer omtrent hver eneste dag med skitt og jeg vil helst slippe og skrive hva det var. Men tror nok dere skjønner hva det er snakk om.

Men nå får jeg ønske alle en riktig god jul og et godt nytt år .

 

 

 

Test.

Må bare teste ut dette nye på bloggen min,det skal noe til og skjønne alt dette nye tullet som er blitt gjort. Så hva jeg kommer til og gjøre nå er usikkert.  Kanskje like godt og gi seg mens leken er god for nå er jeg ikke så happy for det blogg har konvertert over på.  Men hvor er alle vennelister blitt av,,og alt annet som en hadde lagret her av filer. Nei nei dette er ikke gøy….:-((

01.12.2018

Som overskriften viser så strikker jeg litt smågaver her nå. Litt varmende for hode og føtter for både store og små. Koselig og holde på med dette. Nei nå skal jeg fortsette med hekling og få noe ferdig der også. Ønsker dere alle en fin advent og en riktig god helg.