Forsøker igjen på den nye bloggen….

Hei igjen. Dette nye bloggsystemet er jeg ikke tilfreds med,så nå blir det minimalt med innlegg fremover tror jeg selv. Har nå prøvd meg her gang på gang og fortsatt så er jeg helt fjern i hodet av alt det som er nytt her. Vil ha tilbake bloggen som den en gang var med adresser til dem jeg fulgte med på. Dessuten så ligger det nå masse spam når jeg logger meg inn her. Er det noen kloke hoder som ser dette og kan gi meg en forklaring på hvordan det kommer inn på bloggen. Hadde ikke antydning til slik skitt før nemlig. Frustrert rett og slett nå. Vil ikke ha det slik på bloggen.

Og mange anbefaler bloglovin,,usj sier jeg til det også for der raste det inn masse e-mailer omtrent hver eneste dag med skitt og jeg vil helst slippe og skrive hva det var. Men tror nok dere skjønner hva det er snakk om.

Men nå får jeg ønske alle en riktig god jul og et godt nytt år .

 

 

 

4 kommentarer
   1. Hei. Jeg er fortsatt helt fjern med denne skitten . Og ikke vet jeg hvordan en legger inn større bilder og hvor det gjøres. Nei dette er ikke noe for meg lenger.

  1. Hei hei Du får nå til og poste innlegg du 😊 elle jeg fikk det til etter mye om og men jeg også. Men bilde jeg la til det bare forsvant. Da ble valget mitt. Avslutt mens pcen fortsatt er hel . 😂😂😂
   GODT NYTTÅR Marianne

  2. Likte det å finne andres innlegg og kommentarer lettere før jeg også ! Du får jo til å lage innlegg da og øvelse gjør mester så bare å fortsette :)) Jeg opplever ikke så mye spam..heldigvis ! Riktig god jul til deg også <3 Klem <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg