Strikkingen består,men bloggen står stille.

Prøver igjen og legge ut litt nytt her da flere har etterlyst meg på bloggen. Er fortsatt veldig usikker på om jeg i det hele tatt kommer til og fortsette her. Men uansett tiden fremover nå så har jeg så mange andre koselige ting og holde på med så blogging blir ikke prioritert . Men skal legge ut noe av det jeg har holdt på med i sist tiden av strikking blant annet, Så her kommer det bilder i fleng,.


Så nå har jeg i alle fall prøvd meg her igjen og kanskje kommer det flere bilder om jeg skulle få sansen for bloggen min. Dere som kanskje lurer litt på alt babytøyet ,så skal jeg snart bli gammeltante igjen og jeg elsker og strikke og ikke minst kunne gi bort noe av det som blir til.  Vil nå få ønske alle en riktig fin vår og nyt tiden for den går så alt for fort.

Stor klem fra Marianne.

 

 

 

 

5 kommentarer
   1. Hyggelig at du skriver slikt,men er ikke så gira på bloggen lenger frodith. Men skal ikke slette den enda så vi får se hva det blir til utover.

  1. så koselig å se deg igjen her inne :=) og du verden så mye nydelig du har strikket .Jeg skal strikke et lite sommersett i str 6 mnd til siste barnebarnet vårt som nå er 3 måneder,lille Mathilde,men først skal jeg strikke ferdig en restegarnsgenser til meg selv,ha en fin vår du også

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg