1. Så nydelig skjørt, Marianne. 😍
   Herlig farge har du brukt også.
   Greier visst ikke å få med meg at det kommer nye innlegg fra de jeg vil følge med på. Det er litt trist at bloggen er blitt slik. Tror at bloggen etter vært kun blir som en dagbok, med oversikt, for meg selv, over det jeg har laget. Så blir det Facebook som tar over resten.
   En riktig fin dag til deg Marianne. Klem.🙂

   1. Heisan. Sier tusen takk Ann-Kristin. Nei denne nye bloggen har tatt gleden vekk fra meg og jeg savner alle som var på vennelistene og det og følge med. Men som du sier her ,så får det bli en slags dagbok og så får vi heller holde sammen på Facebook og andre medier. Slik ser det ut til og bli. Er jo så mange som har gitt seg helt og noen har fortsatt ikke fått adgang til bloggen dem hadde. Vi sees på Fb og så høres vi igjen. Fortsatt fin dag og hils masse.

  2. Så vakre skjørt du har strikket :=) har ikke fått med meg att du har lagt ut et innlegg :=) nei denne nye bloggplatformen er ikke helt som den gamle,men vi kommer inn i det selv om vi ikke får følge hverandre slik som tidligere,dei fleste av oss har koblet bloggen opp på bloglovin,der er det lett å følge med på sine gamle følgere :=) vi er der nesten alle sammen,.nå hvet ikke jeg hvordan en legger bloglovin til bloggen,det var sønnen min som ordnet det for meg,men jeg skal no se etter deg ,for jeg liker jo å se alt det vakre du strikker.Jeg strikker på en genser til meg selv nå,snøkrystall heter den og strikkes i sisu på pinne 3 ,går ikke så fort,men har begynt på arm nr 2 nå,så blir det rundfelling,skal nok bli ferdige denne vinteren :=)

   1. Tusen takk Connie. Den nye plattformen her har jeg mistet gløden til og jeg kommer heller til og være mere på Facebook under strikkesidene der. Er så mye fint og se der som er av min interesse. Jeg har bloglovin,mente jeg hadde slettet den. Men er på der og tør ikke logge ut for passordet husker jeg ikke. Men kos deg med strikkingen din og høres ut som det blir noe fint til deg selv også.. Begynt på genser til meg selv på pinne nr 3.så tror nok det vil ta tid også. Vardegenser. Men har god tid og får bare kose meg med det:-) Fortsatt fin dag Connie.-)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg